Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Heertje's humor

Heertje's humor
Heertje's humor

Als ik aan Maurits (de vader van Ies) en Ies denk , denk ik aan melige taalgrappen : een jonge grijsaard zat op de hoek van een ronde tafel... Verder kon ik 'm tot voor kort niet afmaken.
Dankzij Google is hij nu compleet:

"Een pasgeboren blinde grijsaard zat te middernacht, toen de zon hoog aan de hemel stond, op de hoek van een ronde tafel bij het licht van een uitgedoofde kaars, te lezen in een dichtgeslagen boek, dat achter hem lag. Plots zag hij een knal, hij rende de trap op naar beneden, keek op zijn fiets hoe laat het was en reed met een gang van 100 hectoliter tegen een stilstaande elektrische paardentram die juist voorbij reed. Hij viel achterover op zijn buik in een plas zand. En werd zwaar gewond opgenomen In een R.K. Diaconessenhuis, waar een schedelbasisfractuur in zijn linker oorlel werd geconstateerd."

0 comments

Leave a Comment

G
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %