Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Users Online Now
Guests Online 4
Members Online 0

Total Members: 2
Newest Member: edgar
Articles

Lifetime Achievement award

Op 1 april 2014 kreeg ik een award aangeboden door de voorzitter van het "Food Structure and Functionality Forum".

Van 28 maart- 2 april 2014 vond in Amsterdam het congres plaats van het "Food Structure and Functionality Forum (FSFF)"
. Het betreft hier het vakgebied waaraan ik binnen Unilever research (1974- 1996) vele bijdragen heb geleverd.

Toch was ik verbaasd dat ik zoveel jaren na mijn pensionering tezamen met Rotie werd uitgenodigd aan te zitten bij het symposium diner op dinsdag 1 april. Die verbazing ging over in een aangename verassing toen ik door verschillende sprekers aan de “ high table” uitgebreid in het zonnetje werd gezet voor mijn bijdragen aan het vakgebied zoveel jaren na dato. O.a. werd melding gemaakt van de succesvolle (tot 1 april 2014, 1060 downloads) her publicatie van het artikel Structure and function of food products, a review in het nieuwe tijdschrift Food structure (1, 2014, 3-23 uitgave Elsevier Ltd.). Een artikel wat eerder verscheen in het oude tijdschrift Food structure (12, 1993, 343-364, uitgave Scanning Microscopy International). Als klap op de vuurpijl werd mij door de voorzitter van het FSFF, Prof. Dewettinck een “Lifetime Achievement “ Award aangeboden. Tevens werd ingesteld een “Isaac Heertje Distinguished Scientist Award” die 2 jaarlijks zal worden uitgereikt voor baanbrekend werk op het gebied van voedingsmiddelen structuur. Al met al was dit voor mij een bijzonder gedenkwaardige dag.

Food Structure and Functionality Forum | Where microstructure meets functionality
Structure and function of food products: A review

isaac June 15 2024 339 reads 0 comments 0 ratings Print

0 comments

Leave a Comment

G
  • No Comments have been Posted.


Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %