Web site Isaac Heertje
Navigatie
Home
Foodmicrostucture
Benoeming tot senior scientist
Joodse Gemeente Breda
Articles
Bibliografie
Downloads
Web Links
Contact Me
Photo Gallery
Search
Calendar of Events
Gebruikers online
Gasten online: 1
Geen leden online

Aangemelde Leden: 9
Niet-geactiveerde Leden: 34
Nieuwste lid: dana
Calendar of Events

<<May 2024>>
SuMoTuWeThFrSa
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Year overview

Artikelen: boekbesprekingen
De familie Slepak
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Chaim Potok, De familie Slepak en verscheen in Hakol 3, lente 1997.

Het toeval van de werkelijkheid
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Hendrik Casimir, Het toeval van de werkelijkheid en verscheen in Hakol 4, herfst 1997.

Het geweten van Israel
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Yeshajahu Leibowitz, Het geweten van Israel en verscheen in Hakol 5, december 1997.

Hitlers willige beulen
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het tijdschrift Ter Herkenning en het boek van Daniel Goldhagen, Hitlers willige beulen en verscheen in Hakol 6, maart 1998.

Het teken, het zegel en de Wachters
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Graham Hancock, Het teken, het zegel en de Wachters en verscheen in Hakol 7, september 1998

De wereld is van glas
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Andreas Burnier, De wereld is van glas en verscheen in Hakol 8, december 1998.

Jezus, nalatenschap van het Christendom
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Kuitert, Jezus nalatenschap van het Christendom en verscheen in Hakol 10, september 1999.

Brabants Jodendom
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over de boeken van Jan Bader over Jodendom in Brabant, en verscheen in Hakol 9, voorjaar 1999.

Poeriem 5760 (2000)
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over Poeriem 5760 van Adon Katan, en verscheen in Hakol 12, voorjaar 2000.

Kaddisj
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Leon Wieseltier, Kaddisj en verscheen in Hakol 15, december 2000.

De bijbel nu
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Meir Shalev, de bijbel nu en verscheen in Hakol 17, september 2001.

Mijn leven
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Marcel Reich-Ranicki en verscheen in Hakol 23, september 2003.

Ga in blijdschap
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Antonio Damasio en verscheen in Hakol 25, december 2003.

Verborgen in Brabantse bodem
Voor het periodiek, van de Joodse gemeente Breda, Hakol werden in het afgelopen decennium boekbesprekingen geschreven over boeken van Joodse auteurs of met een Joodse inhoud. Deze bespreking gaat over het boek van Jan Bader en verscheen in Hakol 21, november 2002.
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Shoutbox
U moet inloggen om een bericht te kunnen plaatsen.

Nog geen bericht geplaatst.
Copyright © 2007